Medewerking aan The Passion-varianten

Patrick Holleeder heeft dit jaar zijn medewerking verleend aan het muzikale spektakel Wijkse Passie. Dat is een groots evenement vergelijkbaar met The Passion bij de NPO, alleen dan regionaal. Met een keur aan plaatselijke zangstemmen en speciaal geselecteerd repertoire wordt het Wijkse Passieverhaal prachtig in beeld gebracht. Patrick heeft voor deze productie samen met Pieter Westland het mooie nummer ‘This Is Me’ ingespeeld, welke door een prachtige Nederlandse tekst is omgedoopt tot het nummer “Dit ben ik!” en als orkestband is gebruikt tijdens de videoclip.
KLIK HIER VOOR DE VIDEOCLIP VAN DIT NUMMER VAN DE WIJKSE PASSIEOp vrijdag 7 april 2023 a.s. zal deze editie tweemaal live worden uitgevoerd. Er is één voorstelling om 19.00 uur en één om 21.00 uur, allebei in het Dorpshuys Cothen.
Kaarten hiervoor kunnen besteld worden via de onderstaande link:
KAARTEN BESTELLEN WIJKS PASSIE


Ook voor The Passionuitvoering in Schalkwijk heeft Patrick diverse mastertapes ingespeeld. Dit zal live worden uitgevoerd door Zangkoor SABRA, het Schalkwijkse zangkoor waarvoor Patrick op regelmatige basis al diverse orkestbanden inspeelt.
Aan dit concert zal medewerking worden verleend door Marjolein Kool en Marsha Matton en zal plaatsvinden op:
Zondag 2 april 2023 in de H. Michaelkerk Schalkwijk, aanvang 15.00 uur, toegang gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights