WEBSITE-INFORMATIE

De website www.patrickholleeder.nl blijft als basis de website voor alle muziekactiviteiten van Patrick Holleeder. Hierop is ook een heel groot archief te vinden met informatie, video’s en foto’s van alles wat Patrick tot en met het jaar 2022 heeft gedaan in de muziek.
LET OP: De getoonde lesprijzen op deze basiswebsite www.patrickholleeder.nl zijn inmiddels NIET meer actueel. Voor de actuele lesprijzen, klik hier.

Deze website waar u nu in kijkt, www.patrickholleedermuziek.nl is bedoeld ter aanvulling om alles te publiceren wat er vanaf januari 2023 met en bij Patrick Holleeder Muziek heeft plaatsgevonden of nog staat te gebeuren.
Met als belangrijkste actuele pagina’s:
de AGENDA van alle geplande optredens, alles rondom zijn LESPRAKTIJK & STUDIO(OPDRACHTEN), archief van alle LOCATIES waar Patrick gespeeld heeft en een FOTOALBUM met een selectie van wat meer recente foto’s, waarop te zien is waaraan Patrick zijn muzikale medewerking heeft verleend in 2023 en 2024.

Hopelijk geven uiteindelijk beide websites de informatie waarnaar u op zoek bent. Voor nog meer informatie kunt u gebruik maken van de pagina CONTACT.
Veel lees- en luisterplezier op beide websites!

Geverifieerd door MonsterInsights